Back to All Events

Joogamatka Mallorcalle


Järjestämme jo neljättä kertaa iyengarjoogakurssin Mallorcalla toukokuussa 2024 viikolla 19!

Kurssi sisältää majoituksen (la-la) aamiaisella Felanitxin kylän lähellä sijaitsevassa Son Capellot Agriturismossa, iyengarjoogaa päivittäin keskimäärin 3,5 tuntia (la-pe), 1 kevyen illallisen paikallisista mauista viineineen (tervetuloiltana) sekä polkupyörän käyttöön matkan ajaksi. Lennot varataan itse. Olemme yleensä varanneet aamulennot joko Finnairilta tai Norwegianlta ja aamulennolla seuraavana lauantaina takaisin.

Päivä alkaa aamujoogalla joko puutarhassa tai Felanitxin viehättävässä kylässä sijaitsevassa iyengarjoogasalissa. Iyengarjoogasalille kuljemme muutaman kilometrin matkan polkupyörillä. Toinen joogaharjoitus pidetään alkuillasta iyengarjoogasalilla. Päivittäin jää aikaa olla puutarhassa uima-altaalla tai tehdä vaikka pieniä retkiä. Illallisella voidaan käydä kylän ravintoloissa ja illallista on mahdollista laittaa myös huoneistossa, suurimmassa osassa on keittiö. Keskiviikkona on mahdollista viettää päivä Palmassa.

Joogakurssin hinta 1150 eur/henkilö. Lisämaksu 1 hh 2 hengen huoneistossa on 200 eur/vko. Lennot siis varataan ja maksetaan itse. Lentokenttäkuljetukset omakustanteisesti taksilla (noin 10-20 eur/hlö/suunta). Tämä kurssi on suunnattu jo joogakokemusta omaaville:)

Tervetuloa mukaamme joogaamaan Mallorcalle!

Kysy lisää: sirkku@health4u.fi tai yv:llä

Earlier Event: 20 January
Talvinen joogaviikonloppu Hanasaaressa