Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Sirkku Palmuaro (Iyengar Junior Intermediate I)

 

Sirkku on jooga- ja pilatesopettaja (IYENGAR®joogan opettaja, Somatic –pilates ohjaaja, KTM), jonka kutsumuksena on edesauttaa ihmisiä parantamaan oma fyysistä ja henkistä hyvinvointiaan oppimalla tuntemaan ja hallitsemaan omaa kehoaan. Joogaa Sirkku on opettanut pääsääntöisesti 10 vuotta. Sirkku on perehtynyt erityisesti joogan toiminnalliseen anatomiaan. Hän painottaa ohjauksessaan asentojen oikeaa suorittamista ja kehon linjaamista siten, että liikkeet opitaan ymmärtämään ja tekemään oikein. Tällöin ne edesauttavat mahdollisimman hyvin selkärangan ja muiden nivelten terveyttä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sirkun harjoitukset ovat intensiivisiä, mutta aina ryhmän kokemus ja taso, sekä osallistujien yksilölliset ominaisuudet huomioivia. Sirkku on tehnyt uran kansainvälisen laskennan vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Motto: " Opettele kuuntelemaan omaa kehoasi: kunnioita kehon kapasiteettia, mutta myös sen rajoja."

  

 

 

Anna Tervo

Ravintovalmentaja Anna Tervon koulutustausta ohjaa tarkastelemaan ihmistä ja hänen hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, keskittymättä liikaa vain yksittäisiin oireisiin. Anna on aiemmin kouluttautunut myös restonomiksi sekä toiminut vaativissa asiakaspalvelu- ja esimiestehtävissä (Finnair). Anna haluaa auttaa ihmisiä syömään oikein. Oikeita valintoja tekemällä ihminen voi merkittävästi vaikuttaa energiatasoihinsa ja terveydentilaansa sekä ennaltaehkäistä sairauksia. Annan luentoihin ja workshoppeihin sisältyy myös innostavia ruokareseptejä.
Motto: "Terveellinen syöminen ei saa olla liian vaikeaa".

 

 

 

 

 

 

Lauha Halonen (Iyengar Junior Intermediate II) - Vieraileva opettaja

Lauha on sertifioitu IYENGAR®joogan opettaja (Junior Intermediate II) ja opettanut päätoimisesti iyengarjoogaa vuodesta 2010.  Joogan harjoittamisen  Lauha aloitti vuonna 2003 ja iyengarjoogan hän löysi 2005 Intian Bangaloressa, missä Lauha vietti neljä kuukautta keräämässä aineistoa antropologian lopputyöhönsä. Paluuta entiseen ei lajin löytymisen jälkeen ollut, ja vähitellen iyengarjoogasta tuli Lauhalle paitsi elämäntapa, myös ammatti. Nelivuotisen iyengarjoogan opettajakoulutuksen* (n. 800 tuntia) Lauha suoritti Suomessa saksalaisten kouluttajien opissa. Lauha jatkokouluttautuu päämäärätietoisesti yhä edelleen.

"Vuosien varrella olen opettanut hyvin erilaisia ryhmiä, kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä: nuorista eläkeläisiin, vasta-alkajista opettajakoulutettaviin, hyväkuntoisista erilaisten vammojen tai sairauksien kanssa painiviin. Olen itse kokenut joogan vaikutuksen elämässäni hyvin vahvasti ja iloitsen suunnattomasti, kun saan jakaa tietoa eteenpäin. Pyrin aina parhaani mukaan huomioimaan kaikki oppilaani, ja vuoron perään kannustan ja haastan oppilaitani etenemään harjoituksessaan. Harjoitus on ennen kaikkea työskentelyä itsensä kanssa, tekniikat ovat vain itsetuntemuksen ja -tutkimuksen välineitä."     

                                                       

 

 

 

Liina Puustinen (Iyengar Junior Intermediate III) - Vieraileva opettaja

Liina on harjoittanut joogaa 90-luvun lopulta lähtien ja valmistui iyengarjooganopettajaksi 2008. Hän on opiskellut useita kertoja   Intiassa, Punessa Iyengarien instituutissa ja opiskelee joogaterapiaa Rita Kellerin johtamassa Rhein-Ahrin instituutissa, Kölnissä. Liina tunnetaan iloisesta ja tarkasta opetustyylistään. Hän opettaa mielellään niin aloittelijoita kuin edistyneempiä. Liina asuu ja opettaa Düsseldorfissa, Saksassa ja pitää toisinaan kursseja Suomessa.

 

                                        

                                                                      

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

Fields marked with * are required.