Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Su 30.9.2018 MEDITATIIVINEN, SYVÄVENYTTÄVÄ JOOGAWORKSHOP Klo 10-12

Tervetuloa  rentoutumaan ja rauhoittumaan syksyyn! Meditatiivinen joogaworkshop kehon syvään avaamiseen erityisesti kudoksissa ja puhdistusprosessin aktivoimiseen kehossa. Joogaharjoituksen perustana ovat perinteiset intialaiset jooga-asanat ja kiinalainen lääketiede. Asanoissa haetaan stimulaatiota meridiaanien kautta kehoon. Asanatyöskentely on rauhallista ja jopa meditatiivista ja asanoissa viipyillään useit minuutteja keskittyen mielen rauhoittamiseen ja hengitykseen. Harjoituksessa myös stimuloidaan akupunktiopisteitä itse painelemalla. Tämän harjoituksen teema on syksy. Ohjaajana ihana Anna. 32 eur/2h. Ilmottautumiset sirkku@yoga4u.fi tai yv:llä tämän sivuston kautta.

 

Su 5.8. ja  Ti 7.8. 2018 PEREHDYTTÄVÄ JOOGAKURSSI KLO 19-21

Kaipaatko lisää terveyttä, energiaa, voimaa? Uutta suuntaa fyysiselle harjoittelulle, ammattitaitoista ohjausta, jossa huomioidaan yksilölliset ominaisuutesi? 

Tervetuloa Perehdyttävälle joogakurssille, jossa käydään läpi kokonaisvaltaisen harjoituksen muodossa Iyengarjoogan perusperiaatteita: asanoita, linjauksia, harjoituksen rakentumista ja yksilöllisyyttä. Tämä kurssi toimii myös lempeänä, kokonaisvaltaisena harjoituksena. 

Kurssiajankohta tiistai 5.8. ja 7.8.  klo 19-21. 

Kurssin hinta on 60 euroa (sis.alv). Opetus tapahtuu pienryhmässä (max. 12 osallistujaa). Kurssin jälkeen voit ilmoittautua normaaleille viikkotunneille.

Opetus Uudenmaan Iyengarjoogakeskuksessa, Amerintie 1, Tuusula (12 min kehä I:ltä, 10 min Jumbolta). 

 

 

Su 17.12.2017 JOOGAA NUORILLE (10-15v.) KLO 17.15-18.45

Nuorille lempeä avaava ja kehoa huoltava joogaharjoitus. Harjoitus sisältää huolellisesti tehtyjä aurinkotervehdyksiä, liikkuvuutta lisääviä, vahvistavia ja tasapainoa kohentavia seisoma-asanoita sekä rauhoittavia ja avaavia taivutuksia. Päätämme harjoituksen rauhoittavaan hengitysharjoitukseen ja rentoutukseen, johon voi vaikka nukahtaa! 10 eur/kerta (sis. alv. 10%) Ohjaajana toimii sertifioitu Iyengarjoogaopettaja Sirkku Palmuaro. Ilmot yv (FB SirkkuYoga4u tai sirkku@yoga4u.fi

 

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

Fields marked with * are required.